Træpleje, træfældning & hækklipning i Vejle

Vi vejleder om træer og instruerer dig i, hvordan du skal håndtere de eksisterende træer på din grund.

Træpleje / Træfældning / Beskæring / Styning / Hækklipning

Har du brug for hjælp til træpleje, hækklipning eller træfældning i Vejle?
Vi vejleder om træer og instruerer dig i, hvordan du skal håndtere de eksisterende træer på din grund. Vi har stor erfaring med træfældning, Hækklipning og beskæring af træer i Vejle og omegn.

Vi håndterer træpleje og fældning af træer og kommer gerne med et tilbud på dine beskæringsopgaver. Dette gør sig også gældende, hvis du godt kunne tænke dig en hækklipning.

Det kan være, du er i tvivl om, hvorvidt du skal fælde eller beskære, og hvordan træet vil udvikle sig i forhold til resten af din have og grund. Træpleje og træfældning kan være en kompliceret affære – overlad opgaven til os.

Vi vejleder også omkring beskæring af frugttræer, og hvordan du kan få et større udbytte. Desuden ser vi på, om store træer er i risikozonen, og vi finder løsninger på, hvordan du sikrer dig mod skader forårsaget af træet. Vi kan også hjælpe dig med at skabe et formgivet udtryk, så træet får mere karakter.

Vi anvender naturligvis altid godkendt sikkerhedsudstyr i forbindelse med udførelse af træfældning, beskæring og træpleje. Det samme gør sig gældende, hvis du godt kunne tænke dig at få foretaget en hækklipning.

Eksempler på beskæringsopgaver:

  • Styning
  • Topkapning
  • Formklipning

Kontakt salgsafdelingen tlf. 21480248, samt tast 1 eller 2, der kan også sendes en mail: mna@bhogas.dk.