Din anlægsgartner i Vejle

Bredballe Have- og Anlægsservice A/S er et lille, men solidt anlægsgartnerfirma, der arbejder for at skabe grønne værdier og levende rum i hele Trekantsområdet samt Horsens.

Din anlægsgartner i Vejle, Kolding, Hedensted og Horsens

Er du på udkig efter en anlægsgartner i Vejle eller omegn, er du kommet til det rigtige sted.
Bredballe Have- og Anlægsservice A/S er et lille, men solidt anlægsgartnerfirma, der arbejder for at skabe grønne værdier og levende rum i hele Trekantsområdet samt Horsens.

Fagligt repræsenterer vi en stor bredde. Vores dygtige medarbejderstab består af anlægsgartner, brolægger, skovarbejder, rørlægger samt en kloakmester. Desuden samarbejder vi, ved større anlægsprojekter, med en erfaren entreprenørvirksomhed, der har stor flair for have-og parkanlæg.

For os er arbejdet med det grønne mere end blot et arbejde. Det giver nemlig god mening for os at skabe velfungerende grønne rum, fordi vi kan se, at omgivelserne har betydning for menneskers livskvalitet.

Kontakten med naturlige elementer

Gennem kontakten med naturlige elementer oplever mange mennesker en følelse af personligt overskud, der giver mulighed for at være mere koncentreret i arbejdssituationer og til at være der for hinanden. Disse værdier ønsker vi at fremme gennem vores resultater.

Men vi arbejder også med at skabe enkle løsninger – både når det gælder etablerede haveanlæg og ved nyanlæg af haver. Vi præsenter dig for løsninger, der giver de grønne områder et æstetisk løft, og som året rundt giver smukke oplevelser til sanserne.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, og det betyder, at du har garanti for, at arbejdet fra vores anlægsgartner udføres professionelt og bliver færdiggjort til din tilfredshed.

Garantiordning hos din anlægsgartner

Danske Anlægsgartnere garanterer for kvaliteten af medlemmernes arbejde. Derfor er du sikret, hvis der mod forventning skulle gå noget galt. Takket være Danske Anlægsgartneres Garantiordning kan alle kunder nemlig få afprøvet deres klage ved et uvildigt ankenævn. Den samlede pris på arbejdet af en anlægsgartner skal blot være mellem 3.000 og 1.000.000 kr.
Det koster et gebyr på 300 kr. at indgive en klage. Dette gebyr får du naturligvis tilbage, hvis du får medhold i klagen.

Du kan også indgive en klage over en anlægsgartner, der ikke er medlemmer af Danske Anlægsgartnere.

Så er prisen for at indgive en klage dog 13.500 kr.

Kontakt din anlægsgartner i dag

Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvad vores anlægsgartner kan gøre for dig. Da er du meget velkommen til at kontakte vores kloakmester Ruben Ebild på tlf. (+45) 61 71 01 83 og mail re@bhogas.dk.