Ny anlæg & brolægning i Vejle & omegn

Vi tilstræber altid at anlægge enkle haver, med anvendelse af kreative løsninger.

Brolægning & ny anlæg af haver – med fornemmelse for helheden

Belægning af terrasser, indkørsler m.m. er ikke bare beton og tegl

Leder du efter professionel hjælp til din brolægningsopgave?
Brolægning i Vejle om omegn med Bredballe have- og anlægsservice.
Vi tilstræber altid at anlægge enkle haver, med anvendelse af kreative løsninger. Farver og stil matcher dit hus, have og omgivelser m. m. Vi er opmærksomme på, at det fremtidige plejeniveau skal stemme overens med dine ønsker.

Brolægning med granit og natursten

Vi udfører brolæggerarbejde og har også spændende løsningsforslag til dig. Vi deler også gerne ud af vores erfaringer med granitfliser, sandsten, brosten og hårdtbrændte teglsten, samt kombinationer af disse materialer.

Støttemure med kampesten eller beton

Vi har stor erfaring med anlæggelse af forskellige typer af mure til regulering af terrænnet og renoverer også eksisterende mure.

Græsplæner og beplantning

Græs er ikke bare græs. Græs i plæner kan have mange funktioner. Måske ønsker du dit eget superliga-træningsanlæg eller en helt privat golfgreen? Eller måske gælder ønsket en langsomt voksende prydplæne.

Det er bl.a. planterne i en have, der skaber rum. Dine planter giver læ, dufter og spreder glæde med farver, der er en fryd for øjet. Med planter skabes helhedsindtryk.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde inden for brolægning. Kontakt Kloakmester Ruben Ebild på tlf. (+45) 61 71 01 83 og mail re@bhogas.dk.